Vi söker en Innesäljare med inriktning Personligt skydd

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med personlig försäljning? Vi söker nu ännu en innesäljare som vill vara med och bygga för framtiden i vårt växande Team.

Om Stål & Verktyg
Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, stål, lås samt yrkeskläder. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 48 anställda och omsätter ca 160 MSek. Läs mer om oss här

Innesäljare Personligt Skydd:
Som innesäljare hos Stål & Verktyg är du ofta i kontakt med våra kunder via telefon och mail samt  strävar efter att alltid ge bästa service. Du kommer jobba ihop med vårt säljteam som snabbt och proffsigt agerar på kundernas önskemål och säljer in våra produkter och tjänster.
Arbetsuppgifterna är mycket varierande då man ansvarar för dels försäljning, orderläggning, leverantörskontakter och har många pågående projekt samtidigt. Du arbetar effektivt och självständigt i vårt affärssystem och stöttar våra utesäljare med offerter och artikelupplägg samt mot vår e-handel.

Erfarenhet:
Du har god ordning och reda, inte minst på detaljer och när du får ansvar växer du med uppgiften och strävar efter att nå uppsatta mål och arbetsuppgifter och är den som gärna gör det lilla extra. Utmaningen handlar kort och gott om att leverera kunskap, service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

 Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare eller vill ta nästa steg i din utveckling. Har du engagemang och det rätta drivet samt erfarenhet av vårt breda sortiment inom personligt skydd, bygg & industri är det en klar fördel samt att du behärskar det svenska språket väl.
Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga upp långsiktiga relationer, är kommunikativ och har stor förståelse för kunders olika behov.
När du får ansvar växer du med uppgiften och strävar efter att nå uppsatta mål och arbetsuppgifter.
Du har lätt att prioritera och planera och kan enkelt ställa om och byta fokus när det behövs och är inte rädd för att hugga i på olika områden.
Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Försäljningschef Andreas Skagerlind på telefonnummer 073-7193642.

Ansökan: Du skickar din ansökan till andreas.skagerlind@sov.se senast 15 december.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng