• Vi kör på biobränsle!

  I dagarna har Stål & Verktyg mottagit sin första biogasdrivna lastbil. Lastbilen ersätter en av våra tidigare dieselbilar, vilket gör att vi minskar utsläppen med runt 95% jämfört med tidigare lastbil.

  I dagarna har Stål & Verktyg mottagit sin första biogasdrivna lastbil. Nu minskar vi utsläppen med runt 95% jämfört med tidigare lastbil.

  Läs mer!

Bli kund hos Stål & Verktyg!

Som kund hos Stål & Verktyg tar du del av förmåner och skräddarsydd prisbild. Och en massa kunskap.

Ansök om Konto Ansök om Webbinloggning

Ta del av vår webbshop och kunskap!

Med konto och Webbinloggning kan du beställa varor, se dina avtalspriser, aktuella lagersaldon, orderhistorik, skapa inköpslistor m.m. Inloggning kräver att ditt företag är kund hos Stål & Verktyg. För att kunna få inloggning till webshopen måste ditt företag ha kundnummer/kundkonto hos Stål & Verktyg. Ert kundnr finns på en order/faktura eller kontakta innesälj.

Aktuellt

 • Vi söker Inköpschef till Sohlbergsgruppen!

  Vill du arbeta i en trygg, växande och lönsam företagsgrupp med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt arbeta brett med hela inköpsprocessen och leda ansvaret för koncernens gemensamma inköpsfunktioner, då är du den vi söker! Just nu söker vi vår nästa medarbetare till vårt växande team. Läs mer

 • Möt vår Stålavdelning

  På Stål & Verktyg har vi en lång tradition av att sälja stålprodukter, bland annat plåt, rör, armering och stångstål. Läs mer

 • Vi kör på biobränsle!

  I dagarna har Stål & Verktyg mottagit sin första biogasdrivna lastbil. Läs mer

Visa fler

Kalender

Stäng