Fallskydd - säkerheten först

Arbetar du på höga höjder? Stål & Verktyg erbjuder mer än fallskyddsprodukter! Allt från besiktning, utbildningar och rådgivning.

Fallskyddsbesiktning

Stål & Verktyg är auktoriserade att ombesörja fallskyddsbesiktningar. Fallskydd skall kontrolleras av användaren varje gång innan utrustningen tas i bruk. En besiktning skall ske minst var tolfte månad. Är utrustningen utsatt för mycket slitage eller används i tuffare miljöer så bör den kontrolleras oftare.

Vid besiktning kontrollerar vi alla delar i ditt fallskydd och vid behov byter vi ut de delar som inte uppfyller kraven.

Lämna in din utrustning till oss i butiken så hjälper vi dig! Vid frågor kring besiktning, maila magnus.svensson@sov.se

Fallskyddsutbildning

Våra fallskyddsutbildningar vänder sig till alla som arbetar på höga höjder (över 2 meter). Oavsett om du jobbar med arbetsplattformar, i slutna utrymmen eller vid vatten, är denna utbildning avgörande för din säkerhet.

Både teori och praktik ingår, och du får till och med testa att hänga från sele med rätt utrustning. Kursen avslutas med praktiskt och teoretiskt prov för att säkerställa din fulla förståelse.

Läs mer

 

Fast fallskyddssystem

Vi erbjuder rådgivning och uppsättning av permanent installerade produkter för att säkra din arbetsplats. Fast fallskyddssystem är bland annat förankringspunkter, vajersystem, skensystem och säkerhetsräcken.

 


Kontakta oss för rådgivning kring fallskydd

Torbjörn Holgersson Säljare Personligt skydd
0470 - 79 97 09 | torbjorn.holgersson@sov.se

Isabelle Chronwall Säljare Personligt skydd
0470 - 79 97 19 | isabelle.chronvall@sov.se

Nyheter

Visa fler
Stäng