Vill du arbeta tillsammans med oss?

Vi på Stål & Verktyg är stolta över att få hjälpa proffs och blir lätt lite insnöade på detaljer.

Är du en stjärna som tycker att du passar in i vårt team av duktiga, engagerade och skickliga medarbetare?

Ställer du upp på ledorden Långsiktiga, Passionerade, Kompetent och Värdeskapande?

Ibland dyker det upp ett tillfälle eller en vakans där vi snabbt måste rekrytera en ny kollega. Då kan det vara bra att finnas med i vårt arkiv med CV och ett personligt brev. Har du det där lilla extra och kan tänka dig att dela med dig av det till oss och våra kunder är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Du skickar den direkt till vår VD på henrik.lofberg@sov.se så återkommer vi när och om det blir en matchning.

Lycka till!

 

Låstekniker & Låsmöntör

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med lås och säkerhet? Vi söker nu två nya medarbetare till vårt växande team.

Låstekniker:

Som Låstekniker hos Stål & Verktyg arbetar du i huvudsak med att lägga cylindrar, slipa nycklar, förbereda material till våra montörer, sköta beställningar och sälja till kund över disk. Vi har ett brett sortiment av låsrelaterade produkter som du löpande kommer arbeta med. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt under eget ansvar såväl som i team.

Låsmontör:

Som Låsmontör hos Stål & Verktyg  kommer du i huvudsak att arbeta med installation och service av lås, låssystem, dörrautomatik och relaterade produkter till dörrmiljön ute hos  våra kunder. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Utmaningen för dig handlar om att leverera service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil:

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande tjänst tidigare och är beredd att visa engagemang. Erfarenhet av elektroniska lås och passagesystem är meriterande. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

 

Ansökan: Du skickar din ansökan till henrik.lofberg@sov.se senast 21 april.