Vi söker en Lärling Låsmontör

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med lås och säkerhet? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt växande team.

Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, gas, stål och lås. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 48 anställda och omsätter ca 165 MSek. Läs mer om oss här.

Lärling Låsmontör:
Som Lärling Låsmontör hos Stål & Verktyg kommer du med hjälp av dina kollegor lära dig att montera, installera och driftsätta låsprodukter, både mekaniska och elektriska. Vi har ett brett sortiment av låsrelaterade produkter som du löpande kommer arbeta med. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och gillar ordning & reda. Då vi utför arbeten i hela södra Sverige innefattar tjänsten periodvis veckor som inkluderar resor & övernattning.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från praktiskt arbete och är beredd att visa engagemang och nyfikenhet att vilja lära dig nya saker. Du är Social och trivs med både kunder och medarbetare runt omkring dig och har ett flexibelt förhållningssätt till högt tempo och varierande arbetsbelastning. Erfarenhet inom svagström & annat montage är meriterande. Tjänsten kräver godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan: Du skickar din ansökan med CV och Personligt brev till henrik.lofberg@sov.se senast 31 januari.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Nyheter

Visa fler
Stäng